Ipad kapot? Kom langs bij ipad reparatie Breda!

De service van ipad reparatie Bredaipad reparatie Breda

Ik heb vorige week mijn ipad laten vallen, heel dom natuurlijk. Hij was nog geen 2 weken oud! Het hele scherm zat vol met barsten en er ontbraken stukjes glas uit het scherm. Ik dacht dit was het dan ik moet een nieuwe kopen. Ik ging langs bij ipad reparatie Breda om de ipad daar af te geven, misschien konden ze de onderdelen nog gebruiken. Het maken van de ipad ging toch niet lukken dacht ik. Ik gaf hem af bij de balie en zei dat ze hem mochten gebruiken voor onderdelen omdat hij toch niet meer te redden was. Hij keek er eens naar en zij laat uw nummer maar achter ik ga het toch proberen. De volgende dag werd ik gebeld door ipad reparatie Breda. . Aan het eind van de dag ging ik bij ipad reparatie Breda langs en daar lag hij. Hij zag eruit als nieuw! Dit had ik niet voor mogelijk gehouden.

 

Ook kapotte ipad? Ga dan langs bij ipad reparatie Breda

Is uw ipad ook kapot? Ga dan langs bij ipad reparatie Breda, ook als je denkt dat hij niet meer te redden is! Wanneer u langs gaat zult u worden ontvangen door een hele aardige medewerker. Die zal even naar uw ipad kijken en vragen om uw telefoonnummer achter te laten zodat hij u kan bellen wanneer hij klaar is. In een korte tijd wordt uw ipad volledig gerepareerd en ligt hij weer klaar om hem op te halen! Wilt u meer informatie? Kijk dan op https://www.iphoneapk.nl/.