Pas op bij een provider met gratis VPN

Heeft u weleens gehoord van een VPN verbinding? Dit is een verbinding waarbij u veilig op het internet kunt surfen zonder dat uw gegevens gestolen kunnen worden. Een VPN verbinding moet u afsluiten bij een provider en kost natuurlijk geld. Soms wordt er ook een Gratis VPN aangeboden. Hier moet u vooruit kijken en daarbij zit vaak een addertje onder het gras.

Gratis VPN

Betaal iets extra en ontvang beter

Niet iedereen wilt graag maandelijks veel geld neerleggen om een VPN dienst af te sluiten. De meeste mensen willen dan ook graag een Gratis VPN. Maar zoals al eerder gezegd kan dit gevaarlijk zijn. ZO kan het namelijk zijn dat uw privacy alsnog niet optimaal is of dat de snelheid ook minimaal is. Dit wilt u natuurlijk niet en het is in dat geval verstandiger om iets bij te leggen, maar wel zeker te weten dat u veilig online kan. Degelijke encryptie, snelle verbindingen en makkelijk te gebruiken applicaties zijn zaken waar nu eenmaal voor betaald moet worden.

 

Redelijk betrouwbare gratis VPN

Op de website van VPN verbinding kunt u toch een aantal providers zien die redelijk betrouwbaar zijn en toch gratis VPN aanbieden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Hide.me of Tunnelbear. Deze providers bieden een gratis VPN aan en zijn redelijk betrouwbaar. Toch blijft het verstandigste om te kiezen voor een provider waarbij u iets meer betaald en zeker weet dat u veilig online kan surfen.